Унай Емери официално е новият мениджър на Арсенал, който ще наследи

...
Унай Емери официално е новият мениджър на Арсенал, който ще наследи
Коментари Харесай

Емери избърза, но вече и Арсенал обяви назначението му

Унай Емери публично е новият управител на Арсенал, който ще наследи на поста Арсен Венгер.

Бившият ментор на Севиля и Пари Сен Жермен изпревари формалното обявяване на новината от страна на британския клуб и още снощо самичък разгласи назначението си на " Емиратс ".  Емери употребява за задачата своя уебсайт, в който бе оповестена негова фотография с емблемата на " артилеристите " и следния откъс " Горд съм да бъда част от фамилията на Арсенал ". Малко по-късно въпросната обява бе изтрита, а сега даже няма достъп до самия уебсайт, написа Sportal.bg.

Денс футболният клуб разгласи публично назначението на Емери.

Допреди няколко дни любимец за поста бе някогашният капитан на Арсенал Микел Артета, който съгласно " Скай спортс " е изискал гаранции за ролята си по отношение на трансферната политика на клуба и това е предиздвикало управлението да се пренасочи към Емери.

" Развълнуван съм, че се причислявам към един от най-големите клубове във футбола. Арсенал е добре прочут и обичан в целия свят поради стила си на игра, отношението към младите играчи, фантастичния стадион, метода, по който клубът се управлява. Много се вълнувам от обстоятелството, че на мен бе предоставена отговорността да сложа началото на тази нова глава в историята на Арсенал. Срещнах се със Стан и Джош Крьонке и за мен е ясно, че те имат доста огромни упоритости за клуба и се ангажират да допринесат за бъдещите му триумфи. С неспокойствие чакам да донесем на всички, които обичат Арсенал, доста специфични моменти и мемоари ", съобщи Емери.

В 16,00 часа българско време новият управител ще бъде показан пред медиите и ще даде първата си конференция в Арсенал.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР